Йога

Йога е път към самоусъвършенстване, здраве на тялото и духа, път към себе си. Каня ви заедно да тръгнем по него, ръка за ръка. Практиката съчетава дихателни техники, ин йога, фокусирана върху разтягането на свързващите тъкани, като ставни връзки, сухожилия, фасция, както и релаксация и медитация в йога нидра. Ще се движим с бавния поток на дъха, чрез който ще навлезем в дълбочина на позите, за да постигнем вътрешен мир. Практиката благоприятства ставите, подобрява дейността на сърцето и белите дробове, чрез дълбокото дишане и повишен приток на кръв и спомага за освобождаване от стреса и емоционално пречистване. Подходяща е както за начинаещи, така и за средно напреднали.

Казвам се Мария. Майка съм на две прекрасни, палави момчета, по образование съм филолог, проджект мениджър съм в една от престижните ИТ фирми в София, а по душа … моята душа е йога. Занимавам се с йога от 2016 година. Първоначално за мен йога беше начин да поддържам фигурата си и да се справя с болките в кръста поради непрестанното стоене пред компютъра. Постепенно йога започна да се превръща в начин на живот. Наред с асаните, които укрепваха тялото ми и го поддържаха здраво, започнах все повече да се застоявам на постелката и да се вглеждам навътре, в себе си, за да забавя вечно забързаното и напрегнато ежедневие, за да успокоя немирния и неспокоен ум. Така за мен йога се превърна в път към щастието, път, който исках да споделя.

Сега съм сертифицаран йога инструктор CYT200 със специалности хатха йога, виняса флоу йога, терапевтична йога, баланс на чакрите и инструктор красиво лице и ви каня да вървим заедно по пътя.