Промоции

Септември е! Очакваме Ви!

Промоции

 

 

 

 

 

 

Здрав дух, в здраво тяло!

ПромоцииЧесто, угрижени във физическото оздравяване на тялото, забравяме , че и душата се „разболява”, затова е необходимо да се погрижим и за емоционалното здраве. Стресът в работата, смущаващите новини, безбожните цени, децата…, всичко оказва отрицателен ефект върху психичното състояние на човек. Всеки сам намира начин да се справи със своята тревожност, като спортува, медитира, посещава СПА курорти. Но и в града вече е възможно да се откъснете от натоварения график поне за час, като си подарите солна терапия в солна стая Salt Home. Солната терапия или Халотерапията е вид алтернативно лечение, което ще помогне да се справите с психо-емоционалния стрес, ще облекчи умората и ще окаже положителен ефект върху претоварената нервна система. Този вид терапия помага при стрес, депресия, неврози, мигрена, безпокойство, безсъние, умора и се прави в специално изградени солни стаи, в които се разпрашават финни частици специална, фармацевтична сол и по този начин се имитира въздухът в солните мини или въздухът, близо до морето. Тези малки частици чиста сол лесно се инхалират и aбсорбират през кожата. Освен за лечение на респираторни и кожни проблеми и заболявания, провеждането на халотерапия в “Солна Стая SaltHome” е чудесен алтернативен начин за справяне с някои нервни състояния. В солна стая Salt Home ви очаква уютна и отпускаща атмосфера. Удобни кресла, приглушена светлина, успокояваща музика, приятни аромати, факли с кристали от хималайска сол и огромна картина, изобразяваща горски пейзаж с езеро. Цялата обстановка, заедно с ползотворното въздействие на солните частици във въздуха ще подействат благоприятното върху психо-емоционалното ви здраве. Микроклиматът и релаксиращата обстановка в солната стая благоприятстват за успокояване на нервната система, като се намалява стресът и умората. Обогатеният с кислород и солни кристали въздух повишава обменните процеси в кръвта, а отрицателните йони помагат за нормализиране на функциите на мозъка

 
ПромоцииА как всъщност ви се струва цялото това полезно действие на солта да бъде комбинирано с нещо също толкова зареждащо и отпускащо духа и съзнанието, като Йога например? Знаем, че с Йога практика в солна стая няма да открием топлата вода, но ни се стори доста интересно като идея и тъй като разбираме само от Сол, поканихме Miglena Misheva и благодарим, че прие предизвикателството, не само да ни разкаже, но и да ни покаже как с Йога и Сол може да се постигнат ментално и физическо оздравяване.
 
Меги се занимава с йога над 10 години и ще предложи практика, която е адаптирана към условията в солната стая. Движенията ще бъдат леки, спокойни, отпускащи тялото, така че да може лесно да навлезе в състояние на релаксация, в която редом с тялото да се успокои и умът. Всичко това прави практиката подходяща за абсолютно начинаещи, както и за хора, които не спортуват в ежедневието си. Не е необходима никаква предварителна подготовка освен дрехи, позволяващи широки движения и с които се чувствате наистина комфортно.
 

 

Цената за Йога + Солна терапия е 25 лв. 

Ще продължим с още интересни практики и с друга интересна дама, чиито интереси не са свързани само Йога, но и с всичко за Алтернативното Здраве!

Salt Home- Вдишай Здраве! 

Промоции