Лечебен масаж

Лечебен масаж и Солна терапия

 Солните стаи са известни със своите благоприятни ефекти върху дихателната и кожната система, поради наличието на отрицателни йони и минерали във въздуха. В солна стая Salt Home вече имаме услуга, която ще достави истинска наслада на тялото и душата – Солна терапия по време на масаж! Масаж в солна стая може да бъде изключително приятен и релаксиращ! Комбинирането му със солна терапия може да има още по-изразени ползи за здравето и благополучието.

При провеждането на масаж в солна стая се използват специални техники, които допълват благоприятните ефекти на солната терапия. Такъв вид масаж може да помогне за релаксация на мускулите, намаляване на стреса и напрежението, подобряване на циркулацията и подпомагане на общото здравословно състояние.

Лечебен масаж в Солна стая Salt Home, Дружба 2
Лечебен масаж в Солна стая Salt Home, ж.к Дружба 2 бл. 302 Партер
Масажисти, професионалисти, магьосници!

 

Ето какво казват за себе си момчетата със златни ръце – Алекс и Веско:

Лечебен масажАлекс: „ Казвам се Александър Костов  и преди 7 години открих призванието в живота си! Това е да помагам на хората да се чувстват по- добре чрез моите Масажи! Обичам професията си и я върша с огромно удоволствие, внимание и професионализъм! За мен всеки човек е уникален и различен, и има нужда от индивидуално внимание и отношение. Мога да кажа, че това се усеща от хората когато работя с тях. Моите масажи са по- дълготрайни и качествени, защото просто трябва време, за да може процедурата да бъде добра и ефективна. Хората казват, че имам златни ръце, че съм магьосник :)“

Лечебен масаж

Веско: “ Казвам се Благовест Линджов и съм специализиран кинезитерапевт. Разработих успешно Център за рехабилитация, като имах възможност да помогна на много деца с ДЦП, хора преживели инсулт, травми и такива, които искат да се насладят на релаксиращ или тонизиращ масаж. Всеки масаж се определя спрямо нуждите на всеки човек! В момента с колегите ми от солна стая Salt Home правим лечебен масаж в комбинация със солна терапия, защото нашата мисия е вашето Здраве!

Ако имате някакви здравословни проблеми или медицински състояния, които може да изискват специфично внимание е добре да се консултирате с нашите масажисти, които са и здравни специалисти! Всеки масаж е индивидуален и зависи от състоянието на клиента! Те са съобразени с възрастта на всеки един пациент и са подходящи за:

 • бебета;
 • деца;
 • спортисти;
 • пенсионери;
 • хора, с внезапна болка или такива с хронични проблеми;
 • клиенти, които искат да поглезят себе си или свой близък;

 

Видове масажи:

 • Класически масаж: Това е основният тип масаж, който включва различни техники като гладене, кнетене и вибрации, за да подпомогне релаксацията на мускулите, намаляване на напрежението и стимулиране на кръвообращението.
 • Дълбоко тъканен масаж: Този вид масаж се фокусира върху дълбоките слоеве на мускулите и тъканите. Той може да помогне за разтоварване на хронично напрежение, подобряване на гъвкавостта и увеличаване на диапазона на движение.
 • Лимфодренажен масаж: Този вид масаж е насочен към стимулиране на лимфния дренаж и отстраняване на токсини от тялото чрез нежни и ритмични движения.
 • Спортен масаж: Този вид масаж е специално предназначен за спортисти и хора, които се занимават със спорт. Той може да помогне за подготовка преди спортно състезание, възстановяване след усилен тренировъчен режим или за предотвратяване на спортни наранявания.
 • Релаксиращ масаж: Този вид масаж е насочен към постигане на пълна релаксация и усещане за благополучие. Техниките, използвани при него, са насочени към намаляване на стреса и напрежението.
 • Лечебен масаж: Този вид масаж се прилага като част от терапия за различни здравословни проблеми като болки в гърба, шията или ставите. Той може да включва различни техники, насочени към подпомагане на възстановяването и облекчаване на симптомите.
 • Рефлексология на ходилата: Това е вид масаж, който се фокусира върху определени точки на стъпалата, които се считат за отражение на различни части и органи в тялото. Целта на този масаж е да стимулира енергийния поток и да подобри функционирането на целия организъм.

Обхват, Времетраене и Цени на всички видове масажи в солна стая Salt Home може да видите в раздел цени: