3 причини детето да боледува често!

3 причини детето да боледува често!

Опитът е най-добрият учител, но и този, който ни подлага на изпитания…Като родители, ние разбираме това. Съпреживяваме всяка една настинка и вирус на нашите деца и знаем, че това е част от пътя на родителството.

Търсещи най-доброто за здравето на своите 3 деца, силно се вълнуваме за причините за тяхното боледуване и начините за превенция.

3 причини детето да боледува често!

Синтезирахме няколко важни моменти, които вярваме, че ще бъдат полезни за всеки родител, изпитващ нашите тревоги и притеснения!



3 причини ДЕТЕТО да боледува често:

  1. Консумация на тестени храни – колкото и да не ни се иска, тестото и хлябът влияят доста на детския организъм.

За предпочитане е хляб от пълнозърнесто брашно. Защото обикновеният хляб и бялото брашно, баници и сладкиши от него, смъкват имунитета и правят детето податливо на вируси и настинки.

  1. Недостатъчно игри навън – колкото повече държим детето у дома през зимните месеци, толкова по-слаб става неговият организъм, той не може да се приспособи към зимния климат, съответно боледува по-често при всеки наложителен сблъсък с ниски температури. Защото зимата е неизбежно да излезем някъде с детето, нали?

Затова е добре да го обличаме добре и да отделяме време за игри навън.

Зимният спорт и разходките в планината са чудесен начин да избяга от мръсния въздух в града, да се порадва на природата, развивайки креативността му сред дървета и растителност.

  1. Стрес

За едно дете стрес може да се окаже започването на ясла, градина, училище. Малките деца са сензитивни, чувствителни и стресът може да предизвика отслабване на организма. Неприятна обстановка у дома, чести скандали, разговори, изпълнени с напрежение между родителите също могат да окажат влияние.

Ето и още една идея за избягване на настинки – посещение в солна стая Salt Home!

Лично проверено, многократно!

3 причини детето да боледува често!

  • Тя е всичко това, което може да ни спести време (намира се близо до дома, в града) и много усилия!
  • Имаме детски кът за игри, 2 различни солни стаи с много играчки.

Въздухът в солната стая „Salt Home“ ни помага да лекуваме настинките и да се забавляваме заедно с това!

Подходящо за ДЕЦА и възрастни! За бебета и бременни!

Като родители на три прекрасни дечица, уморени, но все пак вдъхновени от желанието те да растат здрави, се доверихме и повярвахме в силата на солта. Сблъсъкът с болестите, съпътстващи изграждането на „колективен имунитет“ при децата, обърна погледа ни към търсене на алтернативен вариант за поддържане на здравословния баланс.

Очакваме ви!

За запазване на час и въпроси, обадете се на телефон 0883 227 407

 


Нa кои заболявания Солна стая “SALT HOME” повлиява положително?

 


Сподели с приятели за Salt Home: