Важно!

Ново! 

Лечебен масаж + Солна терапия
 
с Алекс и Веско
Масажисти, професионалисти, магьосници!
 

Важно!       +      Халотерапията като метод срещу депресивните състояния

Ето какво казват за себе си:

Алекс : „Преди 7 години открих призванието в живота си! Това е да помагам на хората да се чувстват по- добре чрез моите масажи! Обичам професията си и я върша с огромно удоволствие, внимание и професионализъм! За мен всеки човек е уникален и различен, и има нужда от индивидуално внимание и отношение. Мога да кажа, че това се усеща от хората когато работя с тях. Моите масажи са по- дълготрайни и качествени, защото просто трябва време, за да може процедурата да бъде добра и ефективна. Хората казват, че имам златни ръце, че съм магьосник.“

Веско: “ Казвам се Благовест Линджов и съм специализиран кинезитерапевт. Разработих успешно Център за рехабилититация, като имах възможност да помогна на много деца с ДЦП, хора преживяли инсулти, травми и такива които искат да се насладят на релаксиращ или тонизиращ масаж. Всеки масаж се определя спрямо нуждите на всеки човек!
В момента с колегите ми от солна стая Salt Home лечебен масаж в комбинация със солна терапия, защото нашата мисия е вашето Здраве! „
 

Единственият начин да разберете дали нашият отбор момчета имат Златни ръце е …

да опитате!

Важно!

 

Всеки масаж е индивидуален и зависи от състоянието на клиента! Те са съобразени с възрастта на всеки един пациент и са подходящи за:

  • бебета;
  • деца;
  • спортисти;
  • пенсионери;
  • хора, с внезапна болка или такива с хронични проблеми;
  • клиенти, които искат да поглезят себе си или свой близък;

Повече подробности можете да видите тук: https://solnastaya.com/promocii/

 

Магазинче за Здраве Salt Home

„Сезам отвори се!“
Пещерата със съкровищата на Аладин е отворена в Солна стая Salt Home
Нямаме вълшебна лампа, но пък имаме голямо разнообразие от лампи от Хималайска сол.
Himalayan Star и Mineral Mall изложиха своите скъпоценности при нас!
Заедно направихме още едно красиво местенце, където можете да изберете красиви и полезни подаръци за себе си и своите близки!

Заповядайте!

Солна стая Salt Home, ж.к Дружба 2 бл. 302 Партер
Тел. 0883227407
 

Партньорите на Salt Home

 Himalayan Star & Mineral Mall

  Важно!                

Красивите кехлибарени солни лампи, продуктите за Здраве от Сол и със Сол, голямото разнообразие от Кристали, Минерали, Друзи, бижута с Естествени камъни, както и още много разнообразни и интересни подаръци, можете да разгледате на място в солна стая Salt Home – София, ж.к Дружба 2 бл. 302 Партер

 


 

Скъпи Приятели,

В солната стая няма риск от заразяване на здравите посетители, заради високата концентрация на СОЛ във въздуха. Това създава една стерилна среда в стаята и тя носи единствено ползи за здравето, както и незабравимо забавление за малките.

  • Ако все пак искате да заявите самостоятелна сесия, в удобен за вас ден и час, вижте цените ни за Индивидуална солна терапия.

Salt Home- Вдишай Здраве!

ЗАПОВЯДАЙТЕ!!! 

Запазете час на тел. 0883227407